Concurs cu premii oferite de Complexul Comercial Piața Obor.

Piața în culori se întoarce cu volumul 3!

În perioada 1 martie – 11 iulie 2023, Piața Obor răsplătește clienții activi în piață și pe Facebook cu produse proaspete – direct de la producători locali și alte delicii de la magazinele Complexului Comercial.

Pozează, postează într-un comment poza, strânge like-uri și câștigă una dintre cele 12 lăzi cu produse proaspete sau MARELE PREMIU: 1 SMARTPHONE CU CAMERĂ FOTO PERFORMANTĂ (prin tragere la sorți) la sfârșitul campaniei!

La fiecare 3 săptămâni vom anunța o culoare tematică. Pentru a intra în concurs, trebuie doar să cumperi cel puțin un produs de acea culoare, să îl pozezi la noi în piață și să postezi poza în secțiunea de comentarii a postării cu tematica respectivă.

Dacă poza ta este cea mai frumoasă și creativă sau are cele mai multe like-uri, pleci acasă cu o ladă cu produse proaspete!

Click aici pentru regulamentul oficial!

Mergi în vizită la Complexul Comercial Piața Obor, cumpără de aici cel puțin 1 produs de culoarea perioadei respective (fructe, legume, vin, oua, lapte, flori, condimente, unelte, ustensile etc.), fă-i o poză în piață și pune poza, într-un comentariu, la postarea tematică din acea perioadă (vezi mai jos linkuri către postările de concurs) cu hashtag tematic (#RosuDeObor, #VerdeDeObor…).
Apoi roagă rudele/prietenii/fanii să dea like/reacție pozei tale! Dacă la finalul perioadei poza ta a strâns cele mai multe like-uri, pleci acasă cu o ladă plină cu produse proaspete, de culoarea săptămânii!
Locul 2, pentru cea mai frumoasă/creativă poză, va primi de asemenea o lădiță cu bunătăți.
Dacă nu a fost să fie, oricum poza participă la marea tragere la sorți de la finalul campaniei!
Mai multe poze = mai multe șanse de câștig la finalul campaniei! Fiecare poză postată în comentarii, care se încadrează în regulament, este un „bilet” pentru marea tombolă de la finalul campaniei.
Pentru cei care vor și mai multe șanse la marele premiu, vom avea o etapă surpriză anunțată pe parcursul campaniei. Fiți pe fază!

ATENȚIE! Poza trebuie făcută în perimetrul Complexului Comercial Piața Obor (exterior/interior, parter sau etaj). Vechile Hale, tarabele cu haine sau alte zone adiacente nu intră în concurs.

Delimitarea exactă a complexului se poate vedea în poza de mai jos

Image
Image

Pentru detaliere, exemple și calendarul complet al concursului continuă să citești articolul.

EXEMPLU
Să zicem că este perioada Verde de Obor (22 martie – 4 aprilie 2023). Te duci în Piața Obor. Cumperi (din Complexul Comercial Piața Obor) un ardei verde, niște kiwi și/sau o salată. Cauți un loc la noi în piață, le așezi frumos (sau le ții într-o mână) și le fotografiezi (astfel încât să se vadă că ești în Complex Comercial Piața Obor).
Apoi, intri pe pagina de Facebook ,,Piata Obor Bucuresti” (link), cauti postarea pentru #VerdeDeObor (sau dai click pe linkurile de mai jos), dai pe secțiunea de comentarii a postării și postezi poza (într-un comentariu) cu hashtag #VerdeDeObor.
Acum ești automat înscris(ă) în concurs!

Pentru a câștiga, roagă rudele/prietenii/fanii să dea like pozei tale din comentarii. Dă un share, postează într-un grup sau trimite postarea (prin mesaj) pentru ca lumea să știe unde să găsească poza.
Dacă la finalul perioadei Verde de Obor (4 aprilie 2023, ora 23:59) ai strâns cele mai multe like-uri, ești marele câștigător al premiului Verde (o ladă cu fructe, legume și alte produse din complexul nostru comercial)!
Acum aștepți anunțul oficial că ai câștigat. Apoi dai mesaj paginii de Facebook Piata Obor Bucuresti (pe Facebook Messenger). Colegii noștri îți vor cere date de contact și te vor anunța când poți veni să ridici premiul.
Dacă nu ai strâns cele mai multe like-uri, nicio problemă! Mai ai încă o șansă pentru premiul al doilea: o ladă cu produse proaspete – pentru cea mai frumoasă și creativă poză.
Dacă nici aici nu ai avut noroc, mai ai o șansă! Poza ta rămâne în concurs până la finalul campaniei. Atunci vei putea câștiga premiul cel mare, prin tragere la sorți.

Mai multe poze = mai multe șanse de câștig (indiferent de culoare/tematică).

Link către postările de concurs:

1) Portocaliu de Obor (1 martie  – 14 martie) >> S-A TERMINAT

2) Verde de Obor (22 martie – 4 aprilie) >> S-A TERMINAT

3) Roșu de Obor (12 aprilie – 25 aprilie) >> S-A TERMINAT

4) Galben de Obor (3 mai – 16 mai) >> S-A TERMINAT

5) Alb de Obor (25 mai – 6 iunie) >> S-A TERMINAT

6) MovAlbastru de Obor (14 iunie – 27 iunie): A ÎNCEPUT! (click aici)

PREMIILE PUSE LA BĂTAIE:

În datele de 15 MARTIE, 5 APRILIE, 26 APRILIE, 17 MAI, 7 IUNIE și 28 IUNIE (la finalul fiecărei culori) se vor oferi următoarele premii:

  • 6 premii pentru „poza cea mai apreciată per etapă” (câte 1/perioadă), constând în lădițe  cu legume, fructe și alte produse din Complex Comercial Piața Obor.
  • 6 premii pentru „creativitate per etapă” (câte 1/perioadă) - aleasă de către membrii Comisiei pentru acordarea premiilor, constând în lădițe  cu legume, fructe și alte produse din Complex Comercial Piața Obor.

La finalul campaniei se va oferi premiul cel mare – prin tragere la sorți.

NOTĂ: participanții sunt liberi să înscrie câte poze doresc, în oricare perioadă, dar pot câștiga doar o singură dată pentru fiecare categorie.
Mai exact: pot câștiga un singur premiu pentru poza cu cele mai multe like-uri dintr-o perioadă anume (Roșu de Obor, Alb de Obor, Galben de Obor, Verde de Obor, Portocaliu de Obor, MovAlbastru de Obor), un singur premiu pentru creativitate dintr-o perioadă anume și/sau marele premiu.
Exemplu: dacă o persoană a câștigat în perioada Roșu de Obor la categoria “poza cu cele mai multe like-uri”, în următoarele perioade (Alb de Obor, Galben de Obor, Verde de Obor, Portocaliu de Obor, MovAlbastru de Obor) va fi eligibilă pentru categoria „cea mai frumoasă și creativă poză”, precum și pentru Marele Premiu. Dacă în următoarele perioade va câștiga și un premiu pentru „cea mai frumoasă și creativă poză”, va fi eligibilă doar pentru Marele Premiu.

Dă frâu liber imaginației și câștigă!

Image
Image
Image
Image
Image
Image