Close
Str. Ziduri Mosi nr. 4 Sector 2, Bucuresti
021 310 0262
contact@piataoborbucuresti.ro

Vinuri si Bucate

Vinuri si Bucate

Aligote, Feteasca, Merlot, Burgund, Pinot – vinuri aduse la oras din podgoriile scaldate de soarele generos al Macinului sau din podgoriile Dragasaniului, hranite de apele bogate ale Oltului.
Alb, rosu sau rose, demi-sec, sec sau mai dulce, gasiti la ”Vinuri si Bucate” doar soiuri bune, cultivate asa cum se cuvine, invechite si pastrate la temperatura corecta, pentru a va oferi buchetul, aroma, culoarea si textura unui vin romanesc autentic.

Pentru ca vinul bun merge cu bucate alese, il insotesc delicatese pe care cu greu le puteti gasi in alta parte: Pulpe confiate de rata, miel sau iepure, anchoa, lutenita bulgareasca.

Daca timpul va e prieten si puteti zabovi la un pahar alaturi de gazde, puteti afla secretele unui vin cu adevarat bun, ce bucate mestesugite ar putea sa il insoteasca sau cu ce combinatii inedite intre vin si arta culinara v-ati putea surprinde prietenii.

Daca doriti sa fiti mereu la curent cu detalii despre produsele si evenimentele de la Vinuri si Bucate nu ezitati sa dati un like pe pagina lor de Facebook.

FB/vinurisibucate