Close
Str. Ziduri Mosi nr. 4 Sector 2, Bucuresti
021 310 0262
contact@piataoborbucuresti.ro

Caravana “Alege oaia!”

Caravana “Alege oaia!”

Campania națională de informare și promovare „Alege oaia!”, desfășurată sub coordonarea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, continuă în acest weekend în București. Caravana campaniei se va afla sâmbătă și duminică, 4-5 noiembrie, în Piața Obor unde crescătorii de ovine îi vor aștepta pe vizitatori să guste gratuit din tocănița și din pastrama pregătite la fața locului, dar și să le răspundă la toate întrebările și curiozitățile.

Evenimentul se derulează cu sprijinul asociaţiilor conducătoare de registre pentru ovine din România și cu susținerea Administrației Pieței Obor, a Primăriei sectorului 2 București, a Poliției locale sector 2 București și a Direcției pentru Agricultură a Municipiului București.

În spațiul destinat acestui eveniment se vor pregăti mâncăruri tradiționale din carne de oaie, ce vor fi oferite, gratuit, spre degustare vizitatorilor. Cu rețete noi sau de odinioară, cei prezenți vor îmbia vizitatorii să deguste și să aprecieze aromele speciale ale bucatelor românești.

Mai multe informatii pe site-ul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale: http://www.madr.ro/comunicare/4072-caravana-alege-oaia-in-piata-obor.html